Favoritter (0) 0 Favoritter

Din favoritliste er tom!

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

ABOER I FOKUS
© Stockfood

Hjemmelavet mandelsmør

Opskrifter

Næringsrigt smørepålæg til sandwich, til havregryn, tilberedning af suppe, dip og sauce eller til at tilsætte desserter til skøn konsistens og smag.

Anvendte iCook-produkter:

  1. Non-stick stegepande med låg, 28 cm

Ingredienser:

  1. 300 g mandler (eller andre nødder som ønsket)

  2. 1 spsk. mandel- eller vindruekerneolie

  3. Kan smagstilsættes f.eks.: kanel, kardemomme, vanilje, kokossukker, råkakao mv.

Tilberedning:

  1. Fordel mandlerne i ét lag på en tør pande, og rist dem ved middel varme. Vend rundt hyppigt, indtil mandlerne dufter og er gyldenbrune. Lad dem køle lidt af.

  2. Kom mandlerne i en blender, og blend dem i 1 minut, indtil massen er som groft mandelmel. Skrab massen af siderne i blenderen, og lad den køle af i 10 minutter.

  3. Blend mandlerne i yderligere 1 minut til fint mandelmel. Skrab af igen, og lad massen afkøle i 10 minutter.

  4. Blend, skrab og køl af igen 3-5 gange mere, eller indtil du har en cremet mandelpasta. Tilsæt olien undervejs.

  5. Tilsæt de ønskede smagsingredienser, og blend igen, så alt fordeles jævnt.

Download opskriften her som PDF / ePub

Lignende indhold

Udforsk flere iCook-opskrifter

Mere

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået