Auberginesalat
Opskrifter
Hvis du leder efter et alternativ til et let frokostmåltid eller velsmagende tilbehør til aftensmaden, er denne salat et godt bud. Den er nem og hurtig at tilberede, og med masser af klassisk middelhavssmag er den en sikker vinder på spisebordet.
Anvendte iCook-produkter:
Knivsæt med 5 dele
Non-stick stegepande med låg, 28 cm
2-liters blandeskål
Ingredienser:
750 g aubergine
4 spsk. olivenolie, fordelt
1/2 tsk. røget paprika
1/2 tsk. stødt spidskommen
salt og peber efter smag
250 g cherrytomater
2 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. sesamfrø, ristet
3 spsk. frisk persille, hakket, som pynt
Tilberedning:
Skær auberginen i 2 cm store tern.
Opvarm 2 spsk. olivenolie på panden, og tilsæt auberginen i tern. Tilsæt krydderier; røget paprika, spidskommen, salt og peber. Steges i 6-7 minutter, mens der vendes forsigtigt, indtil det er færdigstegt. Hæld dette over i blandeskålen.
Halver cherrytomaterne, og kom dem i skålen.
Tilsæt en dressing af hvidvinseddike og den resterende olivenolie smagt til med salt og peber. Tilsæt sesamfrø, og bland alle ingredienser. Pynt med frisk persille.
Download opskriften her som
PDF
/
ePub