Favoritter (0) 0 Favoritter

Din favoritliste er tom!

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

ABOER I FOKUS
© Stockfood

Auberginesalat

Opskrifter

Hvis du leder efter et alternativ til et let frokostmåltid eller velsmagende tilbehør til aftensmaden, er denne salat et godt bud. Den er nem og hurtig at tilberede, og med masser af klassisk middelhavssmag er den en sikker vinder på spisebordet.

Anvendte iCook-produkter:

  1. Knivsæt med 5 dele

  2. Non-stick stegepande med låg, 28 cm

  3. 2-liters blandeskål

Ingredienser:

  1. 750 g aubergine

  2. 4 spsk. olivenolie, fordelt

  3. 1/2 tsk. røget paprika

  4. 1/2 tsk. stødt spidskommen

  5. salt og peber efter smag

  6. 250 g cherrytomater

  7. 2 spsk. hvidvinseddike

  8. 1 spsk. sesamfrø, ristet

  9. 3 spsk. frisk persille, hakket, som pynt

Tilberedning:

  1. Skær auberginen i 2 cm store tern.

  2. Opvarm 2 spsk. olivenolie på panden, og tilsæt auberginen i tern. Tilsæt krydderier; røget paprika, spidskommen, salt og peber. Steges i 6-7 minutter, mens der vendes forsigtigt, indtil det er færdigstegt. Hæld dette over i blandeskålen.

  3. Halver cherrytomaterne, og kom dem i skålen.

  4. Tilsæt en dressing af hvidvinseddike og den resterende olivenolie smagt til med salt og peber. Tilsæt sesamfrø, og bland alle ingredienser. Pynt med frisk persille.

Download opskriften her som PDF / ePub

Lignende indhold

Udforsk flere iCook-opskrifter

Mere

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået