Favoritter (0) 0 Favoritter

Din favoritliste er tom!

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

ABOER I FOKUS
© Stocksy

Power-bowl

Opskrifter

Brug for hjælp til at komme i gang med at spise sundt? Med blødristet græskar, syrligtfrisk rødkål og hummusdressing har denne ret lige så mange næringsrige bælgfrugter, korn og grønsager som farver, konsistens og smag

Anvendte iCook-produkter:

  1. Stor blandeskål

  2. iCook 24 cm Nonstick Fry Pan

  3. iCook 3-liters gryde og låg

  4. Santoku-kniv fra iCook-knivsættet

Ingredienser (2 portioner):

  1. 250 g brune linser

  2. 125 g quinoa

  3. 500 g hakket hokkaido-græskar

  4. 250 g tofu

  5. 250 g rødkål

  6. 250 g spinat

  7. 125 ml æblecidereddike

  8. 4 spsk. hummus

  9. 1 spsk. citronsaft

  10. 2 spsk. vand (eller tilstrækkelig til at fortynde dressingen)

  11. 100 ml olivenolie

  12. 4 spsk. sojasauce

  13. peber til tilsmagning

  14. Kan pyntes med røde radiser i skiver og spirer

Tilberedning:

  1. Skyl linserne, og kom dem i gryden. Hæld koldt vand på linserne, så de er dækket. Bring vandet i kog, og lad det simre i 10-15 minutter (eller indtil de er møre). Tip: Undlad at tilsætte salt, da det gør overfladen på linserne hård, og de bliver ikke møre.

  2. Kom 1,5 dl quinoa i en anden gryde, og tilsæt 3 dl vand. Bring vandet i kog, sluk for varmen, og læg et tætsluttende låg på, indtil alt vandet er optaget.

  3. Skyl hokkaidoen, del den i to, og fjern kernerne. Skær hokkaidoen i tern på 3 cm. Læg dem på en bageplade, stænk med olivenolie, og strø med salt og sort peber.

  4. Skær tofuen i tern på 3 cm. Hæld lidt olie på stegepanden, og steg tofuen ved middel varme. Tilsæt en spiseskefuld sojasauce, og krydr med peber.

  5. Tag tofuen op, kom lidt olie på panden, og sauter spinaten. Smag til med en spsk. sojasauce og peber.

  6. Snit rødkålen fint. Læg det i en skål, og tilsæt æblecidereddike.

  7. Til dressingen piskes hummus, citronsaft og vand sammen.

  8. Bland linser, quinoa, tofu og grønsager i en skål, og vend godt rundt med dressingen. Kan evt. pyntes med radiser i skiver og spirer.

Download opskriften her som PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået