Favoritter (0) 0 Favoritter

Din favoritliste er tom!

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

ABOER I FOKUS

Pesto med soltørrede tomater

Opskrifter

Denne pesto med masser af umamismag kan med fordel tilsættes sommerinspirerede pastaretter

Anvendte iCook-produkter:

  1. Madlavningssystem i rustfrit stål

  2. Knivsæt med 5 dele

  3. Skærebræt

Ingredienser:

  1. 120 g soltørrede tomater

  2. 80 g pinjekerner eller valnødder

  3. 80 g revet parmesan

  4. 70 ml olivenolie

  5. 2 måleskefulde (1 skefuld = 10 g) Nutriway™ All Plant Protein Powder

  6. Evt. 1 fed hvidløg og et stænk citronsaft

Tilberedning:

  1. Hak de soltørrede tomater groft, og hak valnødder/pinjekerner i mindre stykker.

  2. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og blend dem til en grov pasta.

  3. Serveres med det samme, eller opbevares i en bøtte til efterfølgende brug.

Tip:

Ved opbevaring i køleskab kan pestoen holde sig i op til en uge. Den kommes blot i en bøtte og dækkes med olivenolie.

Download opskriften her som PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået