Pesto med soltørrede tomater
Opskrifter
Denne pesto med masser af umamismag kan med fordel tilsættes sommerinspirerede pastaretter
Denne pesto med masser af umamismag kan med fordel tilsættes sommerinspirerede pastaretter
Anvendte iCook-produkter:
Madlavningssystem i rustfrit stål
Knivsæt med 5 dele
Skærebræt
Ingredienser:
120 g soltørrede tomater
80 g pinjekerner eller valnødder
80 g revet parmesan
70 ml olivenolie
2 måleskefulde (1 skefuld = 10 g) Nutriway™ All Plant Protein Powder
Evt. 1 fed hvidløg og et stænk citronsaft
Tilberedning:
Hak de soltørrede tomater groft, og hak valnødder/pinjekerner i mindre stykker.
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, og blend dem til en grov pasta.
Serveres med det samme, eller opbevares i en bøtte til efterfølgende brug.
Tip:
Ved opbevaring i køleskab kan pestoen holde sig i op til en uge. Den kommes blot i en bøtte og dækkes med olivenolie.
Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.
Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.