Smørepålæg med gulerod og linser
Opskrifter
Dette smagsfyldte smørepålæg kan anvendes som dip til grønsagsstave eller på ristet brød. Det har et højt indhold af protein og masser af vitaminer, så det kan bruges til et sundt mellemmåltid eller som tilbehør til festmad
Anvendte iCook-produkter:
Madlavningssystem i rustfrit stål
Knivsæt med 5 dele
Skærebræt
Ingredienser:
150 g røde linser
150 g hakkede gulerødder
2 spsk. miso-pasta
3 spsk. olivenolie
2 måleskefulde (1 skefuld = 10 g) Nutriway™ All Plant Protein Powder
Evt. 2 kviste grofthakket koriander
Tilberedning:
Kom gulerødder og linser i en gryde, og dæk til med vand. Koges, indtil ingredienser er møre. Hæld overskydende vand fra.
Kom alle ingredienserne (bortset fra koriander) i en foodprocessor, og blend til en grov pasta.
Vend koriander i retten sammen med Nutriway™ All Plant Protein Powder.
Smag til med salt og peber.
Tip:
Inden kogning af linserne bør de sigtes (tørt) igennem fingrene. I poser med linser kan der ofte være småsten, som kan beskadige foodprocessoren, når de blendes.
Download opskriften her som
PDF
/
ePub