Favoritter (0) 0 Favoritter

Din favoritliste er tom!

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

ABOER I FOKUS

Smørepålæg med gulerod og linser

Opskrifter

Dette smagsfyldte smørepålæg kan anvendes som dip til grønsagsstave eller på ristet brød. Det har et højt indhold af protein og masser af vitaminer, så det kan bruges til et sundt mellemmåltid eller som tilbehør til festmad

Anvendte iCook-produkter:

  1. Madlavningssystem i rustfrit stål

  2. Knivsæt med 5 dele

  3. Skærebræt

Ingredienser:

  1. 150 g røde linser

  2. 150 g hakkede gulerødder

  3. 2 spsk. miso-pasta

  4. 3 spsk. olivenolie

  5. 2 måleskefulde (1 skefuld = 10 g) Nutriway™ All Plant Protein Powder

  6. Evt. 2 kviste grofthakket koriander

Tilberedning:

  1. Kom gulerødder og linser i en gryde, og dæk til med vand. Koges, indtil ingredienser er møre. Hæld overskydende vand fra.

  2. Kom alle ingredienserne (bortset fra koriander) i en foodprocessor, og blend til en grov pasta.

  3. Vend koriander i retten sammen med Nutriway™ All Plant Protein Powder.

  4. Smag til med salt og peber.

Tip:

Inden kogning af linserne bør de sigtes (tørt) igennem fingrene. I poser med linser kan der ofte være småsten, som kan beskadige foodprocessoren, når de blendes.

Download opskriften her som PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået