Favoritter (0) 0 Favoritter

Din favoritliste er tom!

Tak! Dine favoritter er blevet overført til indkøbskurven

ABOER I FOKUS

Smørepålæg med rødbede og kikært

Opskrifter

Dette smørepålæg er fuld af smag og kan anvendes som dip eller smøres i wraps. Det har et højt indhold af protein og B-vitaminer med energi hele dagen.

Anvendte iCook-produkter:

  1. Knivsæt med 5 dele

  2. Skærebræt

Ingredienser:

  1. 150 g ristet eller kogt rødbede

  2. 150 g kogte kikærter

  3. 90 g tynd tahin

  4. 90 ml olivenolie

  5. 2 tsk. citronsaft

  6. 2 måleskefulde (1 skefuld = 10 g) Nutriway™ All Plant Protein Powder

  7. Evt. 1 fed hakket hvidløg

Tilberedning:

  1. Kom alle ingredienserne i en blender, og blend, indtil det har en glat konsistens.

  2. Tilsæt Nutriway™ All Plant Protein Powder, og smag til med salt og peber.

Download opskriften her som PDF / ePub

Vi anvender cookies for at kunne tilbyde dig den bedste oplevelse på vores website. Cookies er filer, der gemmes i din browser og bruges til at hjælpe med at gøre din oplevelse på nettet mere personlig.

Hvis du derfor fortsætter med at anvende vores website uden at ændre indstillingerne, accepterer du brugen af cookies.

Jeg er indforstået